Kivits Rouwvervoer – een passievol familiebedrijf

Kivits Rouwvervoer is een passievol familiebedrijf waar betrouwbaarheid, stiptheid en transparantie centraal staan. Iedereen die werkzaam is binnen het bedrijf is opgeleid en uiteindelijk aangenomen door Patrick Kivits, de huidig directeur van het bedrijf. Dit gebeurt op deze manier om de uniforme manier van werken en de hoge service tijdens het rouwvervoer te waarborgen. Empathisch vermogen, situatiegericht handelen en de inachtneming van de etiquette binnen het rouwvervoer zijn verschillende onderwerpen waarop medewerkers van Kivits Rouwvervoer getoetst worden.

De kernwaarden van Kivits Rouwvervoer

Bij Kivits Rouwvervoer hebben we in de onderlinge samenwerking met uitvaartondernemers transparante communicatie, betrouwbaarheid en duidelijkheid hoog in het vaandel staan. We vinden het maken van goede afspraken – en die afspraken ook nakomen – het belangrijkste aspect in onze werkwijze. Daarnaast vinden wij ons personeel en de manier waarop zij te werk gaan tijdens een uitvaart, gecombineerd met de keuze uit verschillende rouwauto’s, de belangrijke samenstelling voor het mee begeleiden van een waardig afscheid.

Drie generaties aan historie

Drie generaties geleden begon Antoon Kivits – de grootvader van huidig directeur Patrick – een taxibedrijf met één taxi. Toen zijn tevreden klantenbestand te groot werd om met één auto te verzorgen, breidde hij uit. Die uitbreiding had meer taxi’s, meer werknemers en dus meer tevreden klanten tot gevolg. Eind jaren 60, toen diens zoon Peter – de vader van huidig directeur Patrick – toetrad tot het familiebedrijf, werd het taxibedrijf uitgebreid met rouwvervoer. Daar werd de basis gelegd voor het huidige bedrijf Kivits Rouwvervoer. De twee takken – het taxivervoer en het rouwvervoer – floreerden zo’n 45 jaar lang op goede voet naast elkaar, totdat Patrick Kivits – die in 1999 directeur werd van het familiebedrijf – in 2016 besloot om zich volledig te gaan focussen op het rouwvervoer.

Vandaag de dag werken we bij Kivits Rouwvervoer met zo’n 13 chauffeurs, Patrick zelf en zijn moeder Ria, iedere dag hard om samen met uiteenlopende, gerenommeerde uitvaartondernemers van iedere uitvaart een waardig afscheid te maken.

Een waardige afscheidsdienst met gepaste rouwauto

Uiteindelijk is voor ons het meewerken aan de verzorging van een waardig afscheid hetgeen waar het om draait. Goed opgeleide chauffeurs, de keuzemogelijkheid voor een bijpassende rouwauto en goede, duidelijke afspraken zijn de aspecten die we hoog in het vaandel hebben staan om dat waardige afscheid uiteindelijk te bewerkstelligen.

Contact

Bent u als uitvaartondernemer geïnteresseerd in een goede samenwerking met een betrouwbare en transparante partner, aarzel vooral niet en neem contact op.

Voor uw vragen over rouwvervoer staan wij u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.